(Android/iOS) Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight več vse kramp
Feb 20, 2022 8:57:45 GMT -5
Post by ghazomtecongui on Feb 20, 2022 8:57:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ več vse kramp ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight 2022 version ▞▞▞
Toliko oglasov, prosim, prepovejte to večino časa, ko igram PvP, vedno obstaja napaka. Moja vsa mana se samodejno izgubi, ko uporabljam Shield in se moč ne sprosti, ko uporabim Mana in toliko oglasov je tam, zato ne igrajte te igre
Obožujem to igro, toda ko sem igral na turnirju v bitki, so me odstranili iz igre, prosim, popravite to napako in ta igra bo od mene dobila oceno 5 zvezdic
To je zabavna igra in enostavna in ko se bom boril proti zlu, mislim, da bo težko, vendar je enostavno. Šefe ubijem v enem poskusu, prosim, naredite težje, plz. In to je zabavna zabavna igra. Namig za nakup masu
Launcher iOS 13 postavlja nov standard za mobilni operacijski sistem Android. ... Stickman Warriors Super Dragon Shadow Fight mod apk (Neomejeno Denar
Secrets de Crime: Le Lys Rouge Aventure sdtk
Igra je dobra, vendar me jezi pvp bruh, ker ti igralci igrajo nepošteno. Udarjanje med uporabo ki-ja je tako prekleto nadležno in tako nepravično je upati, da bo to kmalu popravljeno, ker je igro poslabšalo.
Lomani 10 byron bay, Game master two super sisters, Vehicle title transfer form, ... Stickman ninja 2 ultimate ninja warrior, Golden sun the lost age faq.
Ta igra mi ni všeč, smrtonosna faza je nepremagljiva, če jo lahko malo olajšate, kar bo primerno
Precej zabavna igra, a nekaj precej velikih pomanjkljivosti je, da ima neskončno kombinacijo, po vsaki stopnji je dodatek in pri preklapljanju med zemljevidom in glavno stranjo se liki, medtem ko so videti drugače, počutijo enako, edine spremembe so številke, vendar ni veliko mletja, da bi dobili stvari, in mehanika vrtenja je precej poštena.
Kul igra
Ta aplikacija mi je zelo všeč, ker se lahko preoblikujete s toliko znakov
Igra zaostaja in umrem preveč, prosim, odpravite to težavo in liki so včasih zelo šibki
Všeč mi je ta igra, ampak tudi slabo, ne morem premagati končnega šefa in kadarkoli izberem lik, to ne spremeni mojega značaja, tako da je po mojem mnenju smeti
Toliko hroščev, ko znova začneš boj, ti ne dovoli transformacije, prav tako ne moreš narediti toliko kombinacij
Ta igra je lepa, ampak zakaj ni možnosti za več igralcev, hočem iti proti svojim prijateljem in bratu. Dodajte način množitelja
Čeprav mi je všeč igra in vse, prosim, dodajte Bardock SSJ 1,2,3,4,Bog,Blue,Ultra Instinct na seznam plus Caulifla,Kale,Majin Vegeta,Broly(DBS)Ookaru form,SSJ1,LSSJ Broly ,,Friezine druge oblike,Uub,Gohan(Teen)Super SSJ1 in 2,Tien,Morro,Cabba in tudi Gokujeve druge transformacije, ki ste jih zamudili, plus izrezki, kot sta v Raging Blast in Xenoverse z uvodom in konci vsakega lika ter njihovimi glasovi v igro, prosim razmislite o ogledu mojega seznama in dodajanju teh v igro.
Ai preveč enostavno in predvidljivo, zlahka lahko ubijem ekstremne bote in tudi boti v načinu zgodbe so preveč enostavni in predvidljivi
Zelo zabavna igra. Z oglasi nimam težav, ker sploh ne ovirajo igranja. Dajem mu 4/5, ker je sicer zelo prijetno, a je sovražnike zelo enostavno premagati. Prosim razvijalce, naj povečajo "ekstremno" težavnost ali dodajo novo težavnostno stopnjo, ki predstavlja dodaten izziv. Hvala za dosedanje delo, ki ste ga vložili v igro, le tako naprej.
Zaenkrat je igra videti dobro, všeč mi je, kako gre, rad bi nekaj glasbe na hrbtu in več predmetov, da lahko s sovražnike udariš in jih hkrati udariš ob stene in tla, lahko tudi zlahka osvojite svoje sovražnike tako, da jih samo udarite, ali bi jih lahko malo težje premagali, rad bi videl več funkcij za to in ko bom videl napredek, bom igro ocenil s 5 zvezdicami, rad bi tudi dobil v stiku z vami, da vam povem več stvari, ki jih lahko dodate.
Če ste nan, ki ne mara oglasov, ne igrajte te igre. Ker morate gledati oglase, da začnete naslednjo stopnjo. Igra je dobra, vendar tako nenavadna reklama, da vas bo obnorelo
Super bi bilo, če bi lahko igralčevi liki obnovili tudi zdravje in le v bitkah s šefi lahko tudi zlobnež obnovi zdravje. In bitki s šefi nimajo časovnih omejitev. Prav tako bi bilo super, če bi liki odklenili nove moči v bitkah s šefi, ko ima igralčev lik polno mano, a slabo zdravje. Igra je zelo dobra, vendar če so te posodobitve dodane. Najboljše bo
Zelo dobra igra Ima dobro grafiko in ima dodaten okus
Ko začnem boj, moram najprej videti oglas, ampak igra je res zelo lepa igra mi je bila zelo všeč
Resnično uživam v igranju igre, vendar imam 3 težave, najprej veliko likov, ki jih morate kupiti, moja druga težava je, da je igra prelahka, ker morate le blokirati in nato udariti, in moja tretja težava in najpomembnejša wen igram igro in uporabljam svojo 2. posebno moč hkrati z nasprotnikom, igra postane črna in se zruši
Igra je ponavljajoča in dolgočasna, ne samo zato, da so klepetalniki tako dragi, da če bi morali igrati ure ali kupiti zlato, igra ima dober koncept, preprosto ni zabavna
Ta igra je res dobra, edina težava je v tem, da morate za večino likov plačati pravi denar, za vse druge like pa morate kupiti dragulje s svojim resničnim denarjem, prosimo, odpravite težavo, da lahko dobimo vse like
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Action mnt
Ta igra je neverjetna, ko gre za grafiko, toda če bi lahko dodali več težjih kombinacij ali več gumbov za potiskanje, kot je brcanje ali reševanje, bi bilo veliko bolje in po ocenah ta igra ni preveč dobra, po mojem mnenju je na začetku precej kul vendar vas prisili, da gledate oglase, da naredite majhne stvari, kot je pojdite na naslednjo raven, dodajte dodajanje na vsake 2 do 4 stopnje, ne vsake posamezne, hitro izgubi zanimanje, kot sem rekel, igra je lepa, a za ostalo je lepa grozno, zato je 3 zvezdice
To je dobra igra, vendar je v igri preveč oglasov in vedno moti moje igre, prosim, spremenite to.
Dobra igra zaenkrat, priporočam, da prenesete in igrate, če vam je všeč Dragon Ball. Vendar pa obstaja nekaj težav, 1. PvP je nekako uničen na dva načina, na katera lahko združite skoraj neskončne kombinacije in da ni pasivne regeneracije mane, razen če ste zadeti, tako da je v bistvu vaba druge osebe, da uporabi kombinacijo mane in spam. 2. to je nekakšna plača za zmago. Za odklepanje novih borcev lahko mletite kovance ali celo dragulje (kar traja veliko časa), za nekatere borce pa morate plačati denar.
Vse, kar storite, je, da vsem potisnete oglase v grlo. Po vsaki tekmi zgodbe je oglas. Igranje je dolgočasno in ponavljajoče, kontrole so mehke in grafika nima nič edinstvenega. Vse je ukradeno in niste niti poskušali narediti nekaj malenkost unikatnega. Ukradli ste celo slog nadzora drugi igri popolnoma enakega sloga! Iskreno. Tako si hrom.
Ta igra mi ni všeč 👎ker je odvisno od imen ali črkovanja in ozadje v DBZ ni enako, prosim razvijalec, posodobi ozadje in ime likov in naruto je v igri, prosim odstrani vse naruto like v igri, tako da želim samo znake DBZ in želim samo posnetek v igri, tako kot v drugih igrah, in liki so zdaj stickmani
Ta igra se mi je zdela res zabavna in prijetna, toda moja edina težava je, da je PvP ponarejen. Bil sem v PvP tekmi in sem izklopil WiFi in igra je še vedno potekala kot običajna tekma. Prosim, če želite implementirati PvP, bi ga lahko dejansko uresničili. Prav tako bi morali dodati več likov in narediti zgodbo in boj na splošno bolj zanimivo, ker igram to igro že nekaj časa in postaja malo ponavljajoča. Drugače pa super igra, samo nekaj majhnih težav.
Mislim, da je problem nekako odpravljen. Prosim, dodajte način zgodbe Co Op in pvp?
Če obstaja samo kolicija, ko uporabite kot Kamehameha in sovražnik in da bo trčil, to ocenim z 2, bom počakal, da se to zgodi
Prednosti: zabavno igranje, v redu zvočni učinki in umetniški dizajn. Proti: ponavljajoče se, enostavno, drago za odklepanje katerega koli lika, medtem ko se po kratkih tekmah igra zelo malo. Zdi se, da je spodbuda, da podjetju plačate PRAVI denar v zameno za njihove ponarejene kovance, ki jih porabite za njihovo neskončno količino mikrotransakcij. Vsake 1-3 minute vas bodo pričakali ciljno usmerjeni oglasi.
Igra je odlična, toda zakaj so imena likov napačno črkovana in so cene nekaterih likov ameriški dolarji. To je rippof, če me vprašate, da bi morali pravilno urediti način zgodbe in spremeniti ceno nekaterih likov, kot so goku ssj blue, goku ultra instinct in vegito ssj modra
Igra Stickman Strike Shadow Warriors spletu. Igrajte brezplačno
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Acțiune wqvg
Igro sem igral že prej, da je bila zelo dobra, vendar mislim, da je bilo nekaj oglasov, ki jih je treba spremeniti
Precej dobra igra, lepe animacije, lahko bi imela malo manj oglasov in bi bila popolna. Prav tako naredite faze nekoliko težje.
Preveč lahko. Upal, da bo skrajna raven dejansko ekstremna. Poteze nasprotnikov so izjemno predvidljive.
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight アクション inmx
Igra je precej dobra, vendar preveč oglasov in liki niso dragi, vendar je preprosto neumno plačati toliko za lik, ki niti ne naredi toliko škode, AI naredi veliko več škode kot ti narediš nič do zelo malo škode ne moreš protinapadati in igro lahko igraš dobro. Igral sem jo, to je precej dobra igra, vendar hitro postane dolgočasna zgodbe so predolge in traja predolgo, da prideš do konca in res bi morali razmisliti o dodajanju več škode na igralec
VIDEO | Vse prednosti in slabosti mobilnikov Android ... - Dynu
Ta igra je mimogrede odlična, vendar je prepočasna, vsakič, ko poskusim odvrniti, je vedno prepozno
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight 액션 gzwe